Andere activiteiten


We bieden zoals elk jaar een tombola aan. U kan verschillende prijzen winnen van onze sponsors.

De sponsors dit jaar zijn: OberonnSpelhuisGame BrewerBoard Game Busters,GeronimoHOT Games, classical boardgamesPortal Games Benelux,Henmar Games.Wij danken hun voor hun mooie prijzen en gulle bijdrage.
Podcasts en andere media


Iedereen die een beetje op de hoogte is van wat er 'reilt en zeilt' in de spellenwereld kent zeker Bastiaan van Nox Spellenzolder en zijn spelreviews. Hij komt zondag 03 maart helemaal naar België afgezakt om ons een bezoekje te brengen. We kijken er al naar uit!
We vergeten natuurlijk ook de moderne media niet op onze beurs. 
We zullen ondersteund worden door verschillende platforms en de eerste youtubers die we mogen voorstellen zijn Boardgame Brothers. Kom op de beurs een mooie foto maken bij hun stand en maak een gezellige babbel met deze mannen.

https://www.facebook.com/boardgamebrothersHet Ludieke Gezelschap is een Nederlandstalige podcast die voor de 2e keer naar onze beurs komen voor interviews en de sfeer komen opsnuiven bij hun zuiderburen. Ze zitten al aan 60 afleveringen en bespreken verschillende bordspelthema's en doen ook leuke interviews. 

Ga ze zeker eens via I-Tunes of via hun website: https://hetludiekegezelschap.libsyn.com/


Boardgamers

We krijgen nog een reviewplatform over de vloer . Bij Boardgamers schrijven ze reviews over games, beurzen, winkels, ... alles wat met boardgames te maken heeft. Ze sturen ook iemand op Spellenbeurs Hasselt af voor een klein verslag en foto's.
De link kan je ook later hier krijgen via onze FB. We zijn beniewd wat ze ervan gaan vinden.

No comments:

Post a Comment