Andere nuttige informatie

Betalingsmogelijkheden

Spellenbeurs Hasselt beschikt niet over een geldautomaat. Sommige standen bieden betalingen met bankkaart aan. Gelieve eerst te informeren bij de standhouders of deze optie mogelijk is.  De dichtsbijzijnde bankautomaat bevindt zich op 3 minuten loopafstand. Voor meer info, wendt u tot de organisatie.

Eten en drinken
Aan de bar kan u doorlopend terecht voor een frisse pint, een verfrissende frisdrank,  een dampend tasje koffie (met of zonder taart) of een lekkere snack 'uit het vuistje'. Dit alles voor zeer democratische prijzen.

Foto- en filmopnamen
Het is toegestaan om foto's en filmopnamen te maken tijdens uw bezoek aan onze spellenbeurs, in zover dit geen hinder veroorzaakt voor andere bezoekers en deze niet voor commerciƫle doeleinden gebruikt worden.

Parkeren
Bij de spellenbeurs is er een aansluitende openbare parking waar u gratis kan parkeren. U kunt ook parkeren op een nabijgelegen parking.
Indien de hoofdparking volzet zou zijn, vindt u alternatieve parkeergelegenheid in de nabijgelegen straten. Deze zijn allemaal gratis, maar we vragen echter om de parkeerregels goed te respecteren om zo de hinder voor de omwonenden te  beperken.

Roken
Op de spellenbeurs geldt een algemeen rookverbod. We zitten in een openbare ruimte en we moeten ons aan de gezondheidsvoorschriften houden.

Toegankelijkheid
Spellenbeurs Hasselt is vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De meeste activiteiten bevinden zich dan ook op de benedenverdieping.
Bij het opstellen van de zaal voorzien we overal voldoende brede doorgangen. Op de drukste momenten kan de doorstroming echter wat moeizamer verlopen.

Vestiaire
Een gratis vestiaire staat tot uw beschikking. De organisatie is echter niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadigingen.