Verkooppunten


We proberen enkele winkels uit Limburg (B / NL) in de kijker te zetten en deze zullen dan ook op de beurs aanwezig zijn met enkele spellen die jullie kunnen proberen en kopen.

We verwelkomen dit jaar op onze beurs, Oberonn , Stip Genk , Spelhuis en Magus Games

Oberonn is dé spellenspeciaalzaak van Hasselt,en is de ontmoetingsplek bij uitstek om nieuwe spellen te ontdekken en andere spelfanaten te leren kennen. Je kan er een zeer ruim aanbod vinden van allerlei spellen.Ter plekke kan je spelen op een van de zeer vele speeltafels. Bij Stip in Genk  kan je bij Stip  terecht voor houten speelgoed (Haba, Plantoys,...) en allerlei kleine geschenkjes.

Naast houten speelgoed ben je bij Stip ook aan het juiste adres voor allerlei leuke ballondecoraties, ballonnen voor feesten, ballongeschenken. Ook levering aan huis is voor ons geen probleem. Spelhuis is een nieuwe Limburgse bordspellenspeciaalzaak. Ze bieden bord-, kaart- en dobbelspellen aan en dit voor zowel kinderen, families, koppels, beginnende boardgamers als echte geeks. Ze hechten belang aan een vriendelijke service en persoonlijk advies, Aangezien boardgamen hun passie is, schuiven ze graag met jullie aan tafel om een spel uit te leggen of te spelen. Hun doel is om zoveel mogelijk koppels, families, kinderen, ... rond de tafel te krijgen voor deze gezellige activiteit.

https://spelhuis.be/

Magus Games is een gezellige spellenvereniging uit Meers ,Nederland, waar heel veel kan en niks moet. Daarnaast zijn ze ook een spellenspeciaalzaak waar u terecht kunt voor de nieuwste spellen, uitbreidingen op spellen en accessoires.
Ze streven naar een huiselijke sfeer in hun winkel en speelruimte. Er zijn doorheen het jaar veel evenementen gepland.